Maximale opslagduur voor rapporten configureren

De standaard maximale opslagduur voor rapporten met gebeurtenissen die door Kaspersky Endpoint Security worden geregistreerd, is 30 dagen. Na die tijd worden de oudste gegevens uit het rapportbestand automatisch verwijderd door Kaspersky Endpoint Security.

Zo wijzigt u de maximale opslagduur voor rapporten:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenRapporten en Opslag in het venster met de programma-instellingen.

Rapportinstellingen

3. Als u de opslagduur van rapporten wilt beperken, schakelt u in het blok Rapporten het selectievakje Bewaar rapporten niet langer dan N dagen in. Definieer de maximale opslagduur voor rapporten.
  4. Sla uw wijzigingen op.